Op til 10 års garanti – med en varmepumpe tryghedsaftale

Hold din varmepumpe i topform!

Amviro.dk yder op til 10 års garanti på udvalgte varmepumper der er købt inkl. opsætning. Garantien omfatter ALLE dele i varmepumpen. Altså både inderdel samt yderdel. Arbejdsløn er også omfattet af garantien, hvis der skal udskiftes en defekt del.

Hvordan?

For at opnå ekstra garanti, skal der laves eftersyn hver 12. måned indtil udløb af de 10 år. Første gang mellem den 11. og 13. måned fra købsdatoen. Service eftersyn er ikke inkluderet i varmepumpens pris men betales enten pr besøg, eller kan på køre på abonnements basis.

Med et service eftersyn sikrer du optimal drift af dit anlæg, og sikrer din varmepumpe bruger mindst mulig strøm.

Serviceeftersynet skal udføres af Amviro.dk eller dennes samarbejdspartnere – Køber har selv ansvaret for at overholde det årlige eftersyn. Anlægget skal være monteret af Amviro.dk, eller en af Amviro.dk henviste samarbejdspartnere. 5 og 10 års garanti gives ikke på selvmontager eller delmontager.

Hvad dækkes?

Garantien dækker fejl og mangler der skyldes fabrikationsfejl
Garantien dækker omkostninger til arbejdsløn, reparation, reservedele og kørsel.
Garantien bortfalder, hvis eventuelle fejl og/eller mangler er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, eller som følge af anden skadeforvoldende adfærd, der har medført fejlen/manglen.
Du skal reklamere hurtigst muligt efter at du har konstateret fejlen/manglen.

Hvor?

Garantien dækker i Danmark samt brofaste øer.
Garantien gælder alle varmepumper solgt af Amviro.dk inkl. montering.