Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Amviro.dk

Priser:
Alle de viste priser på Amviro.dk vises inkl. moms. De indeholder ikke kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer eller fragt.
Disse vil dog altid blive oplyst i sit fulde inden afslutningen af købet.
Alle priser er gældende dagspriser og er kun gældende på betalingsdagen. Derfor kan prisændringer forekomme.

Betaling:
Amviro.dk modtager nedenstående kreditkort:
– Dankort
– VISA
– Mastercard og Eurocard
– Visa electron

I betalingsfasen får du oplyst hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris.

Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en krypteret og sikker server hvor du indtaster nedenstående:

– Kreditkortnummer
– Udløbsdato
– Kontrolcifre (Findes bag på dit kort)

Herefter trykkes på ‘Godkend’.

Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes fra Amviro.dk. Hvis varen bestilles med montering trækkes beløbet først på dagen for afsluttet montering.
Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan Amviro.dk ikke gennemføre din bestilling.
Gebyr for betaling med mastercard, Visakort samt andre udenlandske kort er mellem: 1.25 til 2,95 %. Dog minimum: 1,95 kr. pr. transaktion. Gebyret er ikke noget Amviro.dk drager økonomisk fordel af. Hele beløbet går direkte til Nets betalingsløsning.

Hvis du betaler med bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Faktura:
Der vedlægges altid en faktura til din bestilling. Denne faktura bør du gemme i tilfælde af reklamation.
Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af fakturaen pr. e-mail, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@amviro.dk

Levering:
Vi forsøger altid at sende din ordre hurtigst muligt og du kan derfor regne med at have varen i hænde i løbet af 1-7 hverdage efter ordremodtagelse, med mindre andet er angivet.
Leveringstiden på montage eller serviceringkan være op til 3 uger. Vi bestræber os dog hele tiden på at kunne montere, eller servicere din varmepumpe hurtigst muligt. Når ordren er gennemført på Amviro.dk, vil en konkret dato blive aftalt.
Alle varer sendes med enten med Fragtmand eller Post Nord, så hvis du ikke er hjemme når din bestilling bliver leveret, kan denne afhentes på dit lokale posthus efterfølgende.
Alle ordrer leveres fragtfrit, både med og uden montering.
Ved forgæves kørsel i forbindelse med montering eller lignede faktureres der 995,-
Amviro.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark eller levering med fragtmand.
I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Amviro.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Nord målsætning om dag-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 5 dage.
Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer.
Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Fuld returret:

Amviro yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Fortryder du købet har du 14 dage efter den dag, du modtog dine varer til at returnere varen.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.
Varer der returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Du bedes udfylde fortrydelsesformularen nederst på siden, når du vil returnere en vare.

Fortrydelsesret på montering:

Fortrydelsesfristen starter fra den dag, aftalen blev indgået. Såfremt du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.
Det betyder i praksis, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.
Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at du vil blive opkrævet en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er udført.
I tilfælde af du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve de rimelige omkostninger, for det arbejde, der allerede er leveret. Beløbet for forgæves kørsel: 995,-

Ombytning:
Enhver vare kan byttes indenfor 14 dage. Du skal selv betale fragten for varer der returneres.
Amviro.dk sender din ombyttede vare fragtfrit. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som den er modtaget.
Varer der returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage.
Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer samt hvilken vare du ønsker i stedet.
Varer kan kun ombyttes til varer til samme eller lavere pris (så får du restbeløbet udbetalt). Ønskes en vare til en højere pris, bedes du afgive en ny ordre.

Forkert adresse eller ej afhentet pakke
Skriver du en forkert adresse eller undlader oplysninger der gør at din leverance ikke kan leveres, eller at du ikke afhenter den på dit posthus inden for den angivne tid, så den bliver sendt retur til os, vil du komme til at hæfte for et ekspeditions- /fragtgebyr på kr. 50,-, hvis vi skal sende varen til dig igen.
Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så kureren har mulighed for at aflevere din pakke.

Reklamation:
Amviro.dk yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende mangler der konstateres ved varens normale anvendelse.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
For at den udvidede garanti fra de producenter som yder dette, skal produkterne monteres af autoriseret virksomhed. Montering af varmepumper skal virksomheden have gyldigt KMO nummer. Fakturaen skal fremvises til Amviro.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Amviro.dk indenfor rimelig tid efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Hvis du reklamerer inden for 2 måneder er reklamationen at betragte som rettidig.
Hvis du tilkøber montering af dit produkt, vil denne blive udført af Amviro.dk`s samarbejdspartnere som alle er autoriserede og KMO certificerede. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med monteringen, kan du kontakte os på e-mail: info@amviro.dk eller tlf: 71991858. Dette skyldes at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret på montering, da det er en tjenesteydelse. Derfor skal du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til e-mail: info@amviro.dk eller tlf: 71991858 inden det defekte produkt returneres.
Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Den defekte vare sendes til:

Amviro.dk
Sorøvej 78
4200 Slagelse

Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen.

Transportskade:
Ved transportskade skal du gøre indsigelse overfor chaufføren ved modtagelsen, såfremt varen synligt har lidt overlast. Der henvises i øvrigt til GLS, DAO generelle betingelser samt Post Nord generelle betingelser. Anmeldelse af beskadigede varer bedes ske til Amviro.dk via mail: info@amviro.dk eller pr tlf: 71747950.

Det vil desuden være en god ide når varen modtages at kontrollere, at det er den korrekte vare(r) der er leveret.

Sikkerhed
Når du har samlet de varer du ønsker i din indkøbskurv og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server.
Herfra foregår alt kommunikation mellem dig og serveren som er krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering.
Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster.
Selve transmissionen er godkendt af PBS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen.
Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i bunden af dit browservindue, et lille “Secure Server”-ikon. (Læs evt. mere om betaling på nettet på http://www.betaling.dk )

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på Amviro.dk har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Amviro.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Den dataansvarlige for Amviro.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Amviro.dk er Jonas Jørgensen, tlf: +45 71999097

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Amviro.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Amviro.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Amviro.dk via e-mail info@amviro.dk

Cookies:
På Amviro.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik:
Vi bruger en logstatistik på Amviro.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Amviro.dk

Bilæggelse af strid:
Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse til info@amviro.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk eller ankenævn for Tekniske Installationer eller el-vvs-anke.dk.
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.
Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Har du øvrige spørgsmål vedr. disse handelsbetingelser kan du rette henvendelse til Amviro.dk via e-mail info@amviro.dk
Link til fortrydelsesformular: Tryk her

Generelle oplysninger
Amviro.dk
Adresse: Sorøvej 78
Postnr/By: 4200 Slagelse
E-mailadresse: info@amviro.dk
Telefonnummer: +45 71991858

Amviro.dk drives af Connect Media, men virksomhedes registrant samt ejer er ServiceStyring ApS ApS CVR-nr: 37820180.