Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumperne virker på samme måde som luft til luft varmepumperne, den store forskel er, at vi her har en vandtank, der også opvarmes.
Vandtanken gør det muligt for os at få varme bade og vaske op i varmt vand, men det gør det også muligt, at tilslutte varmepumpen til gulvvarme, som den er særligt velegnet til.

Luft til vand varmepumpen sælges typisk med en indeenhed helt som luft tilluft pumperne og den særlige varmtvandsbeholder, der placeres i et bryggers.
Det er muligt, at koble anlægget sammen med en solfanger, hvilket kan få sommerforbruget helt i bund.

Jordvarme virker på samme måde, eneste forskel er, at varmen udtrækkes fra jorden, hvor der ligges slanger ned. Det giver bedre nyttevirkning, da der er mere varme at hente i jorden end i luften – men principperne er de samme.

Køb af luft til vand og jordvarmepumpe

Her på Amviro.dk kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på en luft/vand eller jordvarme løsning. Igen er det vigtigt som  med luft til luft varmepumperne, er det vigtigt ikke at vælge for lav kapacitet, da det både presser komponenterne med nedsat levetid til følge, men også gør pumpen langt mindre økonomisk.

Husk at du kan ansøge om energitilskud hos EnergiKøb til din nye luft til vand eller jordvarmepumpe. Der ydes også tilskud til mange andre ting som nedsætter energiforbruget i din bolig. Læs mere om energitilskud her.

Vi har mange års erfaring med rådgivning og salg af alternative varmekilder, så tøv ikke med at kontakte os via kontaktformularen her eller på tlf 71747950.