Kompetent rådgivning og bedste tilbud på varmepumper

Vi har hos Amviro.dk en mission, der i al sin enkelthed går ud på at give alle der vil energioptimere, uvildig energirådgivning i øjenhøjde.

Når man energioptimerer vil der som oftest altid være mulighed for at opnå energitilskud, og især denne del har vi hos Amviro.dk helt styr på!. Vi benytter os af EnergiKøb.dk når vi hjælper vores kunder med tilskud.

Har du brug for råd og vejledning til dit energirenoverings projekt, kan du altid kontakte os eller EnergiKøb.dk uanset om du er privat eller virksomhed.

Din sikkerhed

Der er monteret et hav af varmepumper med underkapacitet rund i de danske hjem og det er synd og skam. De eneste der har fået noget ud af det, er den sælger der har bildt køberne ind, at deres billigste varmepumper kan det hele – kun for at få salget i hus.

Hos Amivro.dk handler det om at vejlede dig til at få den helt rigtige løsning, der både holder længe og giver god langsigtet økonomi.
Vi skal ikke sælge billige pumper, der går i stykker, det lader vi ganske enkelt konkurrenterne om.

Kvalitet

Derfor finder du også kun varmepumper i markedets bedste kvalitet i vores shop. Vi har fokus på tyske Vaillant og Japanske Toyotomi som vi kender helt ind til mindste skrue, hvor vi ved du bliver tilfreds og får en god oplevelse mange år frem.
Bosch, Panasonic og Misubishi er også særdeles gode produkter, men de lever en smule på deres brands og det betyder du generelt vil få lidt mere for pengene, hvis du vælger en Vaillant eller Toyotomi pumpe.

Er du i tvivl om hvilken pumpe, der passer til din boligstørrelse og familie, så ring gerne helt uforpligtende til på tlf 71747950 eller send en forespørgsel via kontaktformularen.

Amviro
Slettvej 2d
8310 Århus S.
Tlf: 71747950
Email: info@amviro.dk

Har du spørgsmål?